321

Despre BIOROCK | Tratarea durabilă a apelor uzate

COMPANIA

Fondată în 1988, BIOROCK este o companie cunoscută pentru expertiza sa în tratarea apelor uzate menajere. Are o viziune globală asupra afacerii - de la dezvoltarea produselor sale pe plan intern până la extinderea rețelei sale internaționale de vânzări.

În ultimii 25 de ani, BIOROCK a implementat proiecte de succes în întreaga lume.

Gama de soluții certificate poate fi utilizată nu numai pentru tratarea apelor uzate dintr-o locuință individuală, ci și pentru grupuri de case, restaurante, hoteluri, campinguri, instituții (școli, holuri etc.), birouri comerciale și blocuri de locuințe.

ECHIPA NOASTRĂ

Echipa de experți BIOROCK este formată din profesioniști pasionați de munca lor și de provocările de mediu legate de protecția apei.

Energia cercetătorilor noștri asigură dezvoltarea de noi concepte de tratament, testate într-un mediu „live” în colaborare cu un centru național de cercetare.

Departamentul nostru de Cercetare și Dezvoltare este echipat cu cele mai bune și mai actualizate programe software de proiectare și este capabil să proiecteze cele mai bune rezervoare, stăpânind variabilele rezistenței materialelor, rezistenței la presiunea solului și a apei, geometriei și grosimii pereților.