321

Despre BIOROCK | Soluții durabile de tratare a apelor uzate

BIOROCK - LIDER IN SISTEMELE INOVATIVE DE TRATARE A APELOR UZATE

BIOROCK a fost înființată în 1988 cu viziunea de a crea metode inovatoare, durabile, de tratare a apelor uzate, fără a dăuna mediului. De la înființarea noastră, am evoluat într-un lider apreciat internațional în tehnologii inovatoare de tratare a apelor reziduale neelectrice. Aceste soluții de epurare ale apelor uzate sunt potrivite atât pentru aplicații rezidențiale, cât și comerciale, de capacitate mică și mare.

După mai mult de 30 de ani, BIOROCK este reprezentată în peste 75 de țări din întreaga lume, cu numeroase certificări. Ne mândrim că oferim tratamente de înaltă calitate, inovatoare și revoluționare caselor și instituțiilor din întreaga lume

EXPERTIZA NOASTRA

Suntem singurul specialist în ape uzate al cărui accent principal este pe inovație. Datorită tehnicilor noastre revoluționare și a experienței acumulate, continuăm să creștem și să ne îmbogățim cunoștințele și expertiza în fiecare zi. Credem că trebuie să ne facem treaba în mod corect de la început, motiv pentru care toate instalațiile noastre sunt supravegheate de profesioniștii noștri calificați, certificati BIOROCK. Experiența noastră de peste 30 de ani și suportul global demonstrează profesionalismul și expertiza noastră în tratarea apelor uzate.

VIZIUNEA NOASTRĂ

Viziunea noastră este să devenim primul instalator de sisteme de tratare a apelor uzate și să declanșăm o revoluție globală în modul în care oamenii reciclează și tratează apele uzate. Vrem să încurajăm un viitor durabil pentru planeta noastră.

MISIUNEA NOASTRĂ

Inovația de produs, sustenabilitatea și suportul sunt cuvintele cheie din declarația misiunii noastre. Scopul nostru este să continuăm să producem produse inovatoare cu tehnicile și tehnologiile noastre revoluționare. Pasiunea noastră pentru protejarea mediului ne menține motivați să continuăm să producem produse simple și economice, cu amprenta redusă de carbon și care necesită întreținere anuală minimă. Sistemele noastre sunt 100% reciclabile și suntem dedicați susținerii acestor metode responsabile.

ANGAJAMENTUL NOSTRU

Există Cinci Piloni Pe Care Ne Bazăm Creșterea Și Pe Care Ne Angajăm Să-i Respectăm Pentru Produsele Și Practicile Noastre

Calitate

La BIOROCK suntem obsedați de calitate. Aceasta înseamnă că aplicăm doar cel mai înalt standard atunci când vine vorba de produsele, instalațiile și suportul nostru. Această calitate este evidentă în tot ceea ce facem, de la produsele noastre superioare până la programele noastre complexe de formare oferite de o echipă de experți.

Excelență

Nivelul nostru de expertiză și atenția la detalii garantează numai cele mai bune și mai fiabile produse și servicii - oferind pieței soluția finală de canalizare.

Tehnologie Revoluționară

Tehnicile revoluționare și accentul asupra reinventării produselor noastre ne permit să luăm conducerea și să rămânem mereu cu un pas înainte în inovațiile privind apa uzată.

Sustenabilitate

Avem mare grijă în ceea ce privește sustenabilitatea produsului - unul dintre obiectivele noastre de bază. Produsele noastre sunt concepute într-un mod unic pentru a fi sustenabile atât pentru clienții noștri, cât și pentru mediu.

Sprijin

Ofertele unice de servicii ale BIOROCK țin cont de trecut, prezent și viitor. Utilizatorii noștri finali și partenerii noștri se bucură de încrederea că suntem la fel de angajați pentru un mâine mai luminos ca și tine.

Doriți să intrați în contact cu noi?

Contactați-ne acum pentru o evaluare GRATUITĂ a proiectului

Unde vă aflați?

DATELE DVS. DE IDENTIFICARE

Datele dumneavoastră de contact

Prefixul telefonului este setat automat după selectarea țării

Ce tip de produs vă interesează?

Dacă alegeți altceva, vă rugăm să specificați în câmpul de observații

Cum vă putem ajuta