321

BIOROCK Întrebări frecvente | Întrebări frecvente privind tratarea apelor reziduale rezidențiale

Trebuie Instalat Întotdeauna Un Ventilator De Vant Sau Electric Pentru A Asigura Ventilația Sistemului?

Răspunsul nostru:

Alegerea tipului de ventilator de evacuare depinde de echipament:

Pentru decantorul primar și îndepărtarea gazelor de fermentare a acesteia: rețeaua de ventilație va fi echipată cu un ventilator de evacuare static sau un ventilator de evacuare alimentat de vânt situat la cel puțin 40 cm deasupra coamei clădirii și la cel puțin 1 m de orice ferestre sau orice alt sistem de ventilație. Unitatea de epurare va fi aerisita separat de decantorul primar printr-un ventilator de evacuare alimentat de vant (cu palete) pozitionat tot pe coama cladirii.

Ventilația electrică este necesară doar în cazul unor probleme în asigurarea fluxului eficient de aer (mirosuri persistente, eficiență nesatisfăcătoare a tratamentului). De nouă ori din zece, prezența unui miros urât indică o lipsă de ventilație sau un tiraj slab al conductelor de evacuare.

Instrucțiunile noastre de instalare recomandă utilizarea unui ventilator de evacuare alimentat de vânt pe filtrul BIOROCK pentru a evita surprizele neplăcute în cazul unei ventilații insuficiente.

  • Atunci când sistemul de ventilație al decantorului primar este insuficient, acest lucru devine evident aproape imediat prin dezvoltarea mirosurilor neplăcute persistente. Fluxul de aer poate fi astfel îmbunătățit prin instalarea unei ventilator de vant.
  • Când ventilația bioreactorului funcționează prost, aproape că nu se degajă miros și proprietarul devine conștient de rezultatele slabe de purificare a apei doar în timpul unui service sau întreținere. Pentru a menține eficiența, vă recomandăm să instalați întotdeauna un ventilator de evacuare alimentat de vânt. Dacă instalatorul confirmă totuși că un ventilator static de evacuare ar fi suficient (testul de fum de exemplu), aceasta nu este o problemă.

În toate împrejurările, dacă suntem obligați să prestăm servicii de întreținere în condiții de garanție, prima verificare efectuată va viza eficiența ventilației, iar dacă nu este eficientă, aceasta va trebui rectificată pe cheltuiala proprietarului.

Întrebări frecvente

Achiziționarea Unui Sistem De Tratare A Apei Uzate BIOROCK

Instalarea Unui Sistem De Tratare A Apei Uzate BIOROCK

Utilizarea Unui Sistem De Tratare A Apei Uzate BIOROCK

Întreținerea Statiei De Tratare BIOROCK

Doriți să intrați în contact cu noi?

Contactați-ne acum pentru o evaluare GRATUITĂ a proiectului

Unde vă aflați?

DATELE DVS. DE IDENTIFICARE

Datele dumneavoastră de contact

Prefixul telefonului este setat automat după selectarea țării

Ce tip de produs vă interesează?

Dacă alegeți altceva, vă rugăm să specificați în câmpul de observații

Cum vă putem ajuta